MLX Quartz Spa Facial

140.00
 • Kom tijdens deze therapeutische gezichtsbehandeling genieten van een complete luxe wellness-ervaring en kom volledig tot rust.

  Tijdens deze behandeling lig je op onze MLX Quartz wellnessbank, omringd door verwarmd Alfa-kwartszand dat zich perfect naar je lichaam vormt. Deze unieke ervaring verlicht pijn en ongemak, terwijl je ledematen worden verwend met de warmte van het zand.

  De behandeling is inclusief een heerlijke gezichtsmassage aangepast aan jouw huidconditie, die stress en spanning in je gezicht, hoofdhuid en nek vermindert.

  Vervolgens kun je genieten van een diepwerkend gezichtsmasker, verrijkt met krachtige plantaardige en minerale ingrediënten, waaronder vitamines, antioxidanten, aminozuren en vetzuren. Dit masker biedt tal van voordelen, zoals het verwijderen van dode huidcellen, het verfrissen van je huidporiën, het verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van jouw huid en het verhelderen van jouw huidskleur.

  Terwijl het masker zijn werk doet, kun je genieten van een ontspannende rug massage uitgevoerd door de ingebouwde golvende massagefunctie van de MLX Quartz zandbed, die zachtjes de spanning in je rug wegneemt.

  Na deze behandeling kun je niet alleen van een mooie en stralende huid genieten, maar zul je je ook volledig ontspannen en opgeladen voelen.

 • MLX Quartz Spa Facial 140.00
 • Reinigen - Gezichtsmassage (25 min) - Gezichtsmasker - Rugmassage MLX Quartz - Dagverzorging

Welnamis Spa Wave Body & Mind

120.00
 • Deze holistische gezichtsbehandeling biedt een totale wellness-ervaring waarbij volledige rust en sereniteit centraal staan.

  Een massage, speciaal afgestemd op jouw huidconditie en gemoedstoestand, wordt gecombineerd met onze unieke Spa Wave Body and Mind Therapy. Deze massage helpt stress en spanning in je gezicht te verminderen, terwijl hoogwaardige massageproducten je huid diepgaand voeden.

  Terwijl je comfortabel ligt op ons speciaal verwarmde bed met waterkussens, kun je genieten van de Spa Wave-ervaring. Dit is een totale beleving met geluidsimpulsen en trillingsfrequenties die tot doel hebben lichaam en geest te kalmeren en in een staat van diepe ontspanning te brengen.

  Speciale muziek, inclusief zachte klankgolven met binaurale audiofrequenties, verbetert het mentale en fysieke welzijn. Dit kan variëren van activerend tot mindfulness, wat resulteert in diepe ontspanning en rust vergelijkbaar met meditatie.

  Door synchronisatie met specifieke lichaamstrillingen kunnen zelfs de meest actieve geesten diepe niveaus van ontspanning bereiken. Net als bij meditatie vertragen bepaalde geluiden de mentale activiteit, terwijl trillingsfrequenties specifiek werken op de energiecentra (chakra’s) van het lichaam.

  Bovendien heeft Welnamis bewezen ontstekingsremmende voordelen en kan het de stemming verbeteren, evenals de kwaliteit en kwantiteit van de slaap. Het is ook effectief gebleken bij het verminderen van angst en stress.

  Wij bieden verschillende behandelprogramma’s waaruit onze specialist een keuze voor je maakt.

 • Welnamis Spa Wave Body & Mind120.00
 • Dubbele Reiniging - Gezichtsmassage (25 min) - Dagverzorging - SPA WAVE Therapie (22 min/ 30 min)