Rosacea Behandeling

Kalmeer jeuk, roodheid en huidirritaties

115.00
 • Je uiterst gevoelige huid wordt gevoed, versterkt en hersteld, wat bijdraagt aan een betere huidweerstand. De behandeling kalmeert je huid, vermindert roodheid, zwellingen en irritatie aanzienlijk. Tegelijkertijd exfolieert de behandeling de fragiele huid op milde wijze en voorziet deze van intensieve hydratatie, resulterend in een gladdere, zachtere huid. De beschadigde haarvaatjes worden verzorgd, en de doffe huid wordt verfijnd.

  Waarom een uitbreiding met onze huidverbeterende Manuele Lymfedrainage Gezichtsmassage (MLD)?
  Stress, gebrek aan beweging en ongezonde en bewerkte voeding zorgen voor een ophoping van afvalstoffen. Dit heeft een vervelende invloed en kan ons lymfestelsel belasten en vervuilen. Dit kan zich uiten in huidproblemen zoals o.a. acne, activeren rosacea, voortijdige huidveroudering.  Maar het kan ook chronische vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaken. Het effect op de afvoer van opgeslagen afvalstoffen is groot, de Manuele Lymfedrainage Massage bevordert de afvoer en heeft hierdoor een zeer gunstige invloed op huidverbetering bij onder andere acne, rosacea, voortijdig verouderde huid. De huidconditie wordt verbeterd, met een lifting effect en een vollere en stralende huid als resultaat.

  Inhoud behandeling
  Dubbele reiniging – Exfoliatie/Peeling – Keus uit: Drukpunt Gezichtsmassage of MLD Gezichtsmassage (25 min of 40 min) – Masker – Dagverzorging

 • ROSACEA BEHANDELING115.00
 • ROSACEA BEHANDELING INCL MLD 25 MIN150.00
 • ROSACEA BEHANDELING INCL MLD 40 MIN165.00

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van rosacea en het onderhouden van een gezonde huidconditie.

Intraceuticals Oxygen Facial

Dermapen

Dermaquest Peeling

Couperose & Huidoneffenheden