Ingevallen Wangen

Ingevallen wangen is veelvoorkomend bij mensen die veel zijn afgevallen, vermoeid zijn, veel stress ervaren, maar ook wanneer je ouder wordt, neemt de kans op deze aandoening toe.  Ingevallen wangen ontstaan door een tekort aan collageen in de huid en het verliezen van het onderhuidse vetweefsel. De wangen die ingevallen zijn, kunnen ervoor zorgen dat u een vermoeide of verouderde uitstraling heeft. Bij Glam Skin Institute bieden we effectieve behandelingen aan die zorgen voor verstrakking en lifting. De verslapte huid in je gezicht of op je lichaam wordt zichtbaar verstevigd en gelift en de contouren worden verbeterd zodat je er weer strakker en jonger uitziet. 

Onze Glam Skin specialiste adviseert je graag over de beste mogelijkheden die bij jou passen. Daarnaast krijg je advies over de nodige dagelijkse verzorging, om je huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van ingevallen wangen en het onderhouden van een gezonde huidconditie.