Gezichtsmassage

Deze heerlijke gezichtsmassage is speciaal samengesteld om een diep gevoel van well- being en ontspanning te geven. Deze gezichtsmassage is zeer uitgebreid en gaat verder dan alleen het masseren van uw gezicht. Ook uw decolleté, nek ,schouders, oren en hoofdhuid/scalp worden tijdens deze massage niet vergeten.

Lees meer

Deep Tissue Massage

De aandacht tijdens de deep tissue massage gaat voornamelijk uit naar de spieren en de bindweefsel rondom de spieren om zo de ‘energiestroom’ in het lichaam te optimaliseren en spanning en stress te verminderen.

Deze massage is geschikt voor de aanpak van een scala aan symptomen zoals onder ander rugpijn , nekpijn, hoofdpijn, pijn in de knieën, spanning in scheenbeenspieren.
Deze massage zorgt voor een betere circulatie van bloed en zuurstof en kan plaatselijke blokkades opheffen.

Lees meer

Stress Relief Massage

De stress relief massage is een rustgevende lichaamsmassage is inclusief een voetreflexmassage, acupressuur en een hoofdhuid massage.
De unieke combinatie van massage technieken zorgen dat door stress veroorzaakte pijnpunten in het lichaam intensief worden aangepakt en verminderd.
Een waar anti-stress geschenk voor het hele lichaam.

Lees meer

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een rustgevende en massagebehandeling waarbij de volledige aandacht gaat naar pure ontspanning en comfort voor moeder en kind.
Deze massage wordt uitgevoerd terwijl u op een warmwaterkussen ligt. Door het warme water en heerlijke massage ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding in uw spieren vergroot.
Hierdoor komen er meer zuurstof en voedingstoffen beschikbaar voor moeder en kind. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest.
Deze massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en uw hoofd komt helemaal tot rust. Lichamelijke klachten en emotionele klachten door de zwangerschap kunnen worden verlicht en verminderd. Hierdoor kunt u meer genieten van het wonder, de baby in uw buik.
Belangrijk!
Deze massage mag u ondergaan vanaf de 13e week van uw zwangerschap.
Bij complicaties tijdens uw zwangerschap of medische klachten is het belangrijk dat u voor de behandeling met uw verloskundige of gynaecologe overlegt.

Lees meer

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage is een weldadige massage met warme geoliede vulkanische basaltstenen.
De stenen verwarmen het lichaam en zorgen voor een betere en diepere werking op het spierweefsel. In combinatie met heerlijke oliën en manuele massage wordt de bloedcirculatie geactiveerd.
Dit zorgt voor totale ontspanning en natuurlijke detox van afvalstoffen in het lichaam. Dit heeft ook een positief effect op de huid. Het helpt bij het schoonhouden van de huid en geeft de huid een heldere kleur en gloed.
Hot Stone Massage activeert het natuurlijke herstellingsvermogen van uw lichaam.
TIP!
Ook bij lichamelijke klachten zoals pijn in de rug en schouders is deze hot stone massage een absolute aanrader.

Lees meer