Vragen bij Icoone Lichaamsbehandeling

De icoone laser werkt door de diepe bindweefselmassage stimulerend op de doorbloeding en maakt het bindweefsel en verklevingen op een milde manier los. Hierdoor wordt de huid voorzien van zuurstof en voedingsstoffen wat direct de celstofwisseling verbetert. Dit zet de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in gang. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt direct voor versteviging van de huid en vermindering van rimpels.

Door de twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd.
Door deze technologie is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse  bewegingen maken.

Voor het behandelen van het lichaam hebben we behalve de Robotwins ook de Robosolo roller. Dit is een combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en LASER  en zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie. De laser 915 nm dringt diep in het onderhuids vetweefsel en wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden. Tegelijkertijd zorgt het LED licht  650 nm ervoor dat de celwand doorlaatbaar wordt waardoor het vet, wat is vrijgemaakt door de laser verplaatst wordt naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die de vetten kan omzetten in verbrandingsstof. De mechanische stimulatie van het weefsel zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem. Ook werkt de LED op huidversteviging.

Let op, bij Lipolyse en omtrek vermindering bij overgewicht is deze behandeling geen manier om af te vallen.
Maar het is zeer zeker wel een methode om het afvalproces te steunen en je huidconditie te verbeteren.

Roboderm® technologie heeft in de applicatoren een aanzuiging in de hoofdkamer, maar ook bevinden de aanzuiging in de rollers.
Dit noemen we de microstimulaties en deze geven door middel van kleine gaatjes microstimulaties af aan de huid.
Er kunnen 21.600 stimulaties per minuut afgegeven worden aan de huid.
Deze kleine gaatjes in de microstimulatoren zuigen namelijk ook vacuüm.
De combinatie van deze aanzuigingen zorgt voor een 3D effect op de huid.
Door middel van deze 3D stimulatie zijn wij altijd in staat te werken op het draineren van het weefsel, verstrakken en verbeteren van de weefsel en remodelling, wat staat voor omtrek vermindering en contour vermindering.
Roboderm® technologie werkt in de verschillende huidlagen en geven de stimulatie die we afgeven aan het netwerk.

 

Een Icoone Mechanische Bindweefselmassage is niet voor iedereen geschikt.
Bij bepaalde medische aandoeningen, gezondheidsproblemen, huidklachten en/of medicatie kan een bindweefselmassage niet worden uitgevoerd.
Overleg eerst met je arts en onze Glam Skin huidspecialiste.

Let op: wanneer de specialiste niet volledig of verkeerd ingelicht wordt, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage en/of behandeling.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van Absolute contra indicaties:

 • Oncologische aandoeningen, minimaal 5 jaar hersteld zijn van kanker voor weer kan worden behandeld
 • Zwangerschap eerste drie maanden niet behandelen en daarna wel maar niet de buik en rug en geen laser en led
 • Niet tijdens lactatieperiode/borstvoeding
 • Tijdens algehele malaise, koorts en bij ontstekingen
 • Epilepsie
 • Herpes Simplex/koortslip (behandeling niet geschikt in het gelaat)
 • Anti Stollingsziekte
 • Multiple sclerose

Hieronder staan een aantal voorbeelden van lokale contra indicaties  (lokaal niet behandelen maar op andere delen wel)

 • Hematoom
 • Navelbreuk, behandeling niet over de navel
 • Hernia
 • Flebitis
 • Open wond

Hieronder staan een aantal voorbeelden van relatieve contra indicaties in overleg met arts:

 • Psoriasis
 • Lupus