Vragen over Gezichtsbehandeling in Enschede bij Glam Skin Institute

Een huidverzorgende gezichtsbehandeling aangeboden op deze pagina is te boeken vanaf € 110,00

De kosten voor een gezichtsbehandeling kunnen sterk variëren afhankelijk van de soort behandeling die wordt uitgevoerd. De hoogte van de prijs van de behandeling heeft te maken met je huidconditie, wensen voor je huid en je budget. Het is altijd aan te raden om tijdens het intakegesprek je budget en wensen aan te geven aan de specialiste. In overleg met jou en de schoonheidsspecialiste wordt de juiste behandeling gekozen.

Er is geen enkele gezichtsbehandeling die als de “beste” kan worden beschouwd, omdat dit afhangt van de specifieke huidconditie en wensen van de persoon. Een goede gezichtsbehandeling is één die is afgestemd op de individuele huidtype en huidconditie van de persoon. Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen die beschikbaar zijn.

Het is het beste om te overleggen met de Glam Skin schoonheidsspecialiste, die je huidtype en wensen kan evalueren en de beste behandeling voor jouw kan adviseren.

Hoe vaak je een gezichtsbehandeling moet doen, hangt af van de specifieke behandeling en de huidconditie van de persoon.

Voor huidverzorging adviseren wij om de 4-6 weken een behandeling te boeken.
Er zijn ook behandelingen die wekelijks in een kuur worden uitgevoerd.

Ja, dit heeft zeker zin!
Wij adviseren iedereen om regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan, zelfs personen die geen huidprobleem ervaren en tevreden zijn met de huid.
Er zijn gezichtsbehandelingen speciaal voor elke huidtype en verschillende huidcondities.
Wij bieden bij Glam Skin gezichtsbehandelingen aan om een vitale huid in goede conditie te houden. Tevens bieden wij ook behandelingen aan voor huidverbetering en/of huidverjonging.

Onze huid is de grootste orgaan en het heeft veel belangrijke functies zoals:

  • barrière
  • afweer van water en lichaamsvreemde stoffen
  • bescherming tegen ultraviolette stralen
  • bescherming tegen infecties
  • bescherming tegen verwondingen
  • warmteregulatie
  • productie van vitamine D