geen

Green Peel ® Fresh Up

Illuminate your skin

95
 • De zachte methode voor een frissere uitstraling […]

  lees meer

  De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans

  De Green Peel Fresh Up behandeling is voor iedere klant die net dat “ietsje” meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Uw schoonheidsspecialiste zal haar expertise delen bij het bespreken van aanvullende behandelingen met jou.

  Beauty to go

  Green Peel® Fresh Up vitaliseert de cellen – jouw huid straalt met nieuwe frisheid.
  Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

  Green Peel Fresh Up behandeling in Enschede

  lees minder
geen

Green Peel ® Energy

Stimulate your skin

145
 • De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid […]

  lees meer

  De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid

  Green Peel ® Energy is een behandeling die haar belofte houdt – ze geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.
  Dit is de ideale behandeling voor de huid in nood aan een boost om te regenereren.

  Probleemoplossend met een gerichte regeneratie ondersteuning

  Geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen.
  Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie.
  De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert.
  Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar.

  Schrammek Green Peel Energy behandeling in Enschede

  lees minder
geen

Green Peel ® Classic

Renew your skin

275
 • Een nieuwe huid in 5 dagen Zuivere, […]

  lees meer

  Een nieuwe huid in 5 dagen

  Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om jouw schoonheid te herstellen! Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele schoonheidsspecialisten.

  Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

  Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling

  De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.
  De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

  Schrammek Green Peel Classic Behandeling in Enschede

  lees minder

Green Peel staat bekend om de Green Peel Classic, die zorgt voor een nieuwe huid in 5 dagen!
De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes.
3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen voor het gelaat en lichaam zoals de rug, bovenarmen, buik, dijen en decolleté.
Kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De peeling heeft drie verschillende levels en kunnen de hele jaar door worden ingezet.
De peelings zijn fantastisch en werken uitstekend en met goed resultaten op verschillende huidklachten.

Wanneer je interesse hebt in de Green Peel behandeling, is het belangrijk om eerst een Schrammek Facial te ondergaan en de huid met de door ons geadviseerde producten voor te bereiden.
Voor, tijdens en een kuur met Green Peel is het belangrijk om de producten thuis te gebruiken.
De behandelingen kunnen anders niet bij je uitgevoerd worden. 

Wanneer je huid de niet wil voorbereiden en de geadviseerde producten niet wil aanschaffen voor thuis, dan kunnen wij je helaas geen Green Peel behandeling geven.

Je bent wel welkom voor onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen.

Green Peel behandeling is belangrijk om in een kuur met meerdere sessie in een korte tijd te ondergaan.
We starten voor het gezicht altijd met een aantal Green Peel Fresh Up behandelingen en gaan dan over op Green Peel Energy behandelingen en als het nodig is om de huidklacht aan te pakken onderga je 1 of meerdere Green peel Classic behandelingen.

Het is een biologische peeling met een enorme dieptewerking.
Het is goed om je daarom aan de protocollen te houden, die ervoor gaan zorgen dat je huid goed beschermd zal zijn, sterker wordt en uitstekende resultaten worden behaald. De werking van de peeling gaat ook nog lang door.

De Green Peel is breed inzetbaar bij veel voorkomende huidproblemen en werken (pre) anti aging.
De basis is van dit kruidencomplex is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd reguleren de gestoorde processen van de huid.
De intensivering van de doorbloeding leidt tot een activering van de stofwisseling en tot zuivering van de huid waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt.
Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen.
Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn en uitstekend resultaat bieden.

De kruiden in alle drie de peelings zijn exact hetzelfde, maar het verschil zit in de hoeveelheid kruiden en concentrate dat gemengd wordt en duur van het masseren van de Green Peel kruiden in de huid. En hoeveel dagen de kruiden in de huidporiën moet blijven en je dus niet mag douchen.