Green Peel Fresh Up

Illuminate your skin

100.00
 • De behandeling vitaliseert de huidcellen en zorgt voor een frissere uitstraling en een gezonde glans.

  Dit is een Beauty to go treatment en hierdoor een mooimaker voor de huid. Bijvoorbeeld voor een party of een belangrijke business meeting.

Green Peel ® Energy

Stimulate your skin

150.00
 • Green Peel Energy is dé probleemoplosser voor de huid met een gerichte regeneratie ondersteuning. Het geeft de huid energie om cellen te vernieuwen en het stimuleert de doorbloeding, de zuurstoftoevoer en de metabolisme van de cellen. Dit leidt tot een natuurlijke verbetering van de huid, de huidteint en het huidoppervlak harmoniseert.

Green Peel ® Classic

Renew your skin

275.00
 • Green Peel Classic zorgt voor een nieuwe huid in 5 dagen

  De probleemoplosser voor verschillende indicaties en voornamelijk ook bij hardnekkige huidproblemen.

  Tijdens de Green Peel Classic werken zuivere, natuurlijke stoffen samen om jouw schoonheid te herstellen. Deze behandeling zorgt voor een natuurlijke peeling van de bovenste laag van de epidermis, waardoor een frisse en vernieuwde huid al binnen 5 dagen zichtbaar wordt.

Vragen bij Green Peel behandeling

De Green Peel is een 100% biologische kruidenpeeling die meer dan 60 jaar geleden ontwikkeld is door Dr. Schrammek.  Als basis worden verschillende kruiden gebruikt, die in je huid worden gemasseerd. Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om de peeling qua intensiteit aan te passen voor verschillende huidzorgen en -condities.

Tijdens de behandeling wordt het kruidenmengsel in gemasseerd en gevolgd door een kalmerend masker of nabehandeling.

De basis van dit kruidencomplex is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten. Deze kruiden worden in de huid gemasseerd en dit zorgt voor het reguleren van de gestoorde processen van de huid.
De intensivering van de doorbloeding leidt tot een activering van de stofwisseling en tot zuivering van de huid waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt.
Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen.
Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn en uitstekend resultaat bieden.

Tijdens de Green Peel Classic werken zuivere, natuurlijke substanties samen om jouw schoonheid te herstellen!
Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling.

Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek. Dankzij de micropartikels van de kruiden resulteert dit in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis .
De absorptiekwaliteit van de huid verbeterd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling. De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert.

Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen.
Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Green Peel Fresh Up

 • 24 uur na de behandeling niet douchen en geen water gebruiken op de behandelde zone

Green Peel Energy

 • Deze behandelingsprijs is inclusief 5 ampullen voor thuisgebruik
 • 48 uur na de behandeling niet douchen en geen water gebruiken op de behandelde zone
 • Er is kans op downtime, gedurende eerste dagen met wat schilfering/vervelling van de huid en een oncomfortabel gevoel

Green Peel Classic

 • Deze behandelingsprijs is inclusief nabehandeling Beauty Finish Treatment (na 5 dagen) en 5 ampullen voor thuisgebruik
 • Green Peel gezicht en hals: 5 dagen na de behandeling niet douchen en geen water gebruiken op de behandelde zone
 • Green Peel lichaam: (billen of buik, of rug of armen) 10 dagen na de behandeling niet douchen en geen water gebruiken op de behandelde zone
 • Er is kans op downtime, gedurende eerste dagen met wat schilfering/vervelling van de huid en een oncomfortabel gevoel

Je huid moet in goede conditie worden gebracht en voorbereidt worden op een krachtige peel behandeling. Omdat we op deze wijze uitstekende resultaten kunnen behalen en dit op een veilige, en zorgvuldige manier. Na een peeling is je huid ontvankelijker voor UV-straling, waardoor je sneller pigmentvlekken of zonschade oploopt. Met de door ons geadviseerde skincare onderhoud je het resultaat van de peeling en geniet je langer van het huidverbeterende effect. Afhankelijk van de soort peeling ga je thuis vóór de behandeling aan de slag met de geadviseerde producten voor thuisgebruik. En dit geldt ook voor na de behandeling. It’s all about a Glam Skin!

Het is belangrijk het advies van de Glam Skin schoonheidsspecialiste nauwkeurig op te volgen. Wil je liever geen producten voor thuisgebruik aanschaffen en verdere adviezen niet opvolgen? Dan is een peeling bij ons in het instituut helaas niet geschikt voor jou.
Je kunt wel een andere huidverzorgende gezichtsbehandeling uit ons behandel menu boeken.