Microdermabrasie

Diepgaande peeling met mikrokristallen

95.00
 • Dubbele reiniging – Microdermabrasie huid peeling – Dagverzorging

 • Microdermabrasie Peel Gezicht99.00
 • Microdermabrasie Peel Gezicht & hals115.00
 • Microdermabrasie Peel Gezicht, hals & decolleté135.00

Vragen over Microdermabrasie peel

Microdermabrasie is een veilige, pijnloze en gecontroleerde methode voor een zachte en diepgaande peeling met microkristallen, die de oppervlakkige epidermale laag van dode en schilferende huidcellen gelijkmatig verwijdert.
Dankzij hun exfoliërende eigenschappen en de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden, verwijderen de kristallen voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen. Gebruikte kristallen en de afgeschraapte huiddelen worden weggezogen door een vacuüm-zuiger en komen in een gesloten systeem. Het is bewezen dat microdermabrasie de productie van collageen stimuleert, waardoor het zich richt op fijne lijnen en rimpels.
Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt! Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd.
Microdermabrasie verbetert de helderheid, textuur en toon van de huid door gebruik te maken van de vacuüm-zuiger in combinatie met het afschrapen. Dit zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie. Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die verantwoordelijk zijn voor de collageen-regeneratie. Dit zorgt ervoor dat de huid gladder, strakker en zachter, waardoor je er veel jonger zal uitzien.

Wij nemen jouw huid erg serieus en gaan altijd voor veiligheid en uitstekende resultaten.Het succes van een peeling hangt niet alleen af van de behandeling, maar juist de voor- en nabehandeling maken het grote verschil. Wanneer de huid thuis goed voorbereid is, dan heeft de behandeling niet alleen meer effect, maar houdt het resultaat van de peeling ook langer aan. Een voorbehandelde huid is in balans gebracht en reageert goed op de peeling, waardoor de hersteltijd korter is. En de nieuwe huid die ontstaat moet goed beschermd worden. Een goede voorbereiding is dus bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

 • Wij adviseren om minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden.
  Desondanks dient u toch een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50.
  Dit dient om de 2 uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht.
 • Bij een getinte huid (vanaf huidtype III) adviseren wij minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling een pigment onderdrukkende crème te gebruiken. Dit is bij ons in het instituut verkrijgbaar.
 • 1 week vóór de behandeling dien je te te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur of benzoylperoxide.
 • Als jij frequent een koortslip hebt dan is het raadzaam te starten met een preventieve kuur zoals Aciclovir of L-Lysine voor de behandeling.
  Je huisarts kan een recept voorschrijven of je kan het bij de apotheek kopen. Heb je een koortslip, dan wordt er niet behandeld en dien je de afspraak te verzetten.
 • 2 Weken voor de peel behandeling mag er geen hars/wax behandeling in het te behandelen gebied uitgevoerd worden.
 • Gelieve in het te behandelen gebied niet te scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit eventueel 48 uur van tevoren.
 • Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder, bij gebruik en/of wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden.