Absolute Brightening

 • Absolute Brightening is een behandeling inclusief een […]

  lees meer

  Absolute Brightening is een behandeling inclusief een klein percentage van de wereldbekende en unieke Schrammek Green Peel biologische kruiden.
  Het is een goede introductie behandeling tot de Schrammek Green Peel behandeling Fresh Up Peel behandeling.

  De behandeling zorgt voor verbetering van de huidteint, verfijnen van de huidstructuur en een algehele mooie en frisse huid.

  Voor het aanpakken van pigmentproblemen zoals hyperpigmentatie en vlekkerige huid is het belangrijk om over te gaan op Green Peel Fresh Up of Green Peel Energy behandelingen.

  Onze professionele specialiste zal tijdens je bezoek aan Glam Skin een passend advies geven.

  lees minder
 • Absolute Brightening95.00
 • Dubbele Reiniging - Super Enzyme Peeling - Gel Super Purifiant - Green Peel kruiden - AloCalm Gel Mask + Mela White Active C Serum + Mela White Gel Mask - Dagverzorging
  Lees meer

Green Peel ® Fresh Up

Illuminate your skin

 • De zachte methode voor een frissere uitstraling […]

  lees meer

  De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans

  De Green Peel Fresh Up behandeling is voor iedere klant die net dat “ietsje” meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Uw schoonheidsspecialiste zal haar expertise delen bij het bespreken van aanvullende behandelingen met jou.

  Beauty to go

  Green Peel® Fresh Up vitaliseert de cellen – jouw huid straalt met nieuwe frisheid.
  Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

  Green Peel Fresh Up behandeling in Enschede

  lees minder
 • Green Peel Fresh Up97.50
 • Lees meer