geen

Welnamis Spa Wave Body & Mind

120.00
 • Deze holistische gezichtsbehandeling biedt een totale wellness-ervaring waarbij volledige rust en sereniteit centraal staan.

  Een massage, speciaal afgestemd op jouw huidconditie en gemoedstoestand, wordt gecombineerd met onze unieke Spa Wave Body and Mind Therapy. Deze massage helpt stress en spanning in je gezicht te verminderen, terwijl hoogwaardige massageproducten je huid diepgaand voeden.

  Terwijl je comfortabel ligt op ons speciaal verwarmde bed met waterkussens, kun je genieten van de Spa Wave-ervaring. Dit is een totale beleving met geluidsimpulsen en trillingsfrequenties die tot doel hebben lichaam en geest te kalmeren en in een staat van diepe ontspanning te brengen.

  Speciale muziek, inclusief zachte klankgolven met binaurale audiofrequenties, verbetert het mentale en fysieke welzijn. Dit kan variëren van activerend tot mindfulness, wat resulteert in diepe ontspanning en rust vergelijkbaar met meditatie.

  Door synchronisatie met specifieke lichaamstrillingen kunnen zelfs de meest actieve geesten diepe niveaus van ontspanning bereiken. Net als bij meditatie vertragen bepaalde geluiden de mentale activiteit, terwijl trillingsfrequenties specifiek werken op de energiecentra (chakra’s) van het lichaam.

  Bovendien heeft Welnamis bewezen ontstekingsremmende voordelen en kan het de stemming verbeteren, evenals de kwaliteit en kwantiteit van de slaap. Het is ook effectief gebleken bij het verminderen van angst en stress.

  Wij bieden verschillende behandelprogramma’s waaruit onze specialist een keuze voor je maakt.

dasdas

Hersengolven – Het gaat allemaal om Frequenties

Het menselijk brein bevat ongeveer 100 miljard neuronen, de hersencellenWelnamis Spa Wave. Een computergestuurde akoestische vibratietherapie die de hersenen traint om te ontspannen in Enschede communiceren via elektrische signalen.
Met de huidige wetenschap en technologie is het niet mogelijk de activiteit van individuele neuronen op dat niveau te detecteren, omdat ze te klein zijn. De bestaande technologie kan echter wel algemene patronen van hersenactiviteit waarnemen en wetenschappers in staat stellen te bepalen hoe de neuronen in de hersenen op een bepaald moment bewegen. Deze hersenimpulsen, of hersengolven, gebeuren met verschillende snelheden. Tijdens een diepe slaap bijvoorbeeld, pulseren de hersenen ongeveer 3 keer per seconde. Tijdens hoog-geconcentreerd denken, kunnen de hersenen wel 50 keer per seconde pulseren. Er is aangetoond dat verschillende hersengolf-frequenties overeenkomen met verschillende gemoedstoestanden. Trage frequenties voelen meer ontspannen en introspectief aan. Snelle frequenties kunnen een teken van concentratie of stress zijn.

SYNCHRONISATIE VAN HERSENGOLVEN
MET BEHULP VAN AUDIO- EN VIBRAKOESTISCHE STIMULATIE

Wat maakt de Welnamis Spa Wave zo bijzonder?

Audiostimulatie

Binaurale geluiden (binaurale: met beide oren) zijn een psychoakoestisch verschijnsel dat wordt waargenomen wanneer twee geluiden met enigszins verschillende frequenties afzonderlijk via het linker- en rechteroor worden afgespeeld. De hersenen genereren automatisch een derde frequentie, die het resultaat is van het verschil tussen de twee oorspronkelijke frequenties. Met behulp van deze frequenties is het nu mogelijk de verschillende frequentiebereiken in de hersenen gericht te beïnvloeden, aangezien de neuronen zich automatisch proberen aan te passen aan de externe frequentie. Wanneer deze geluidsfrequenties nauwkeurig worden toegediend, ontstaan synchronisaties tussen de linker- en de rechterhersenhelft. Dit proces wordt Brainwave-entrainment genoemd. Deze binaurale geluiden zijn ingebed in ontspannende, speciaal gecomponeerde muziek en werken in een frequentiegebied dat voor het menselijk oor niet waarneembaar is.

Vibra Akoestische-stimulatie

Het tweede belangrijke kenmerk van de Welnamis ervaring is de technologie van pure gesynchroniseerde sinusgolven die worden uitgezonden via tactiele transducers die zijn ingebed in het oppervlak van de spa tafel zelf. Deze sinusgolffrequenties worden ervaren als zachte trillingen die inwerken op de energiecentra van uw lichaam en het Brainwave-entrainingsproces versterken en versnellen.

Welnamis biedt een complete ervaring van impulsen van audio- en trillingsfrequenties om lichaam en geest te kalmeren en beide in een ontspannende toestand te brengen.