Acne

Glam Skin biedt vanaf 2006 al acne behandelingen aan en is gespecialiseerd in het succesvol behandelen van acne in het gelaat en op het lichaam met ongekend resultaat.

Acne is een aandoening in de vorm van pukkels/puisten (papels en pustels) en/of comedonen en uit zich met name op delen waar de huid veel talgklieren heeft:

  • Gelaat
  • Borst
  • Schouders
  • Rug
  • Acne behandeling

Voor acne is er niet een standaard behandeling. Een huid met actieve acne wordt in de meeste gevallen anders behandeld dan een vette huid met enkele onzuiverheden of een huid met acne littekens. Onze huidspecialiste geeft je graag passend advies door te onderzoeken welk soort acne je hebt.

Afhankelijk van de mate van acne en je huidconditie, wordt een behandeling geselecteerd en worden zo nodig behandelingen zelfs gecombineerd.

Bij acne raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van acne en het onderhouden van een gezonde huidconditie.