Pigmentatie

Hyperpigmentatie is een huidprobleem dat vaak voorkomt en zich manifesteert als donkere vlekken op de huid. Het ontstaat doordat melanine, het natuurlijke pigment dat de huidskleur bepaalt, in overmaat wordt geproduceerd. Dit kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals overmatige blootstelling aan de zon, huidbeschadiging, hormonale schommelingen, sommige medicijnen of ontstekingen.

Bij hyperpigmentatie zijn er verschillende soorten, waaronder ouderdomsvlekken, melasma, chloasma en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Deze donkere vlekken kunnen zich op verschillende delen van het lichaam voordoen, maar komen vaak voor in het gezicht en op de handen. Ons Glam Skin huidspecialiste zal de oorzaak van de hyperpigmentatie identificeren om een passende behandeling te kiezen.

Glam Skin heeft veel ervaring in het succesvol behandelen van hyperpigmentatie.
Wij bieden verschillende behandelmethoden aan, waarbij het doel is om de overmatige pigmentatie te verminderen en de huid een egale, stralende teint te geven.

Bij pigmentatie raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van pigmentatie en het onderhouden van een gezonde huidconditie.