Grove Poriën

Grove poriën zijn vergrote, zichtbare poriën op de huid, doorgaans veroorzaakt door overmatige talgproductie en verstopte poriën. Dit kan resulteren in een oneffen huidstructuur en een minder gladde uitstraling van de huid. Grotere poriën komen vaak voor op het voorhoofd, de neus en de wangen, vooral bij mensen met een vette huid.

Bij Glam Skin bieden we diverse opties om grove poriën aan te pakken. Allereerst is een consistente dagelijkse huidverzorgingsroutine van essentieel belang om overtollige talg en vuil te verwijderen, dode huidcellen te exfoliëren en poriën minder opvallend te maken.

Bij grove poriën raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van grove poriën en het onderhouden van een gezonde huidconditie.