Acne Littekens

Acnelittekens zijn blijvende huidbeschadigingen die optreden na ernstige acne-uitbraken. Ze ontstaan doordat de huid beschadigd raakt door ontstekingen en littekenweefsel vormt. De twee meest voorkomende soorten acnelittekens zijn putjeslittekens (atrofische littekens) en verheven littekens (hypertrofische littekens).

Putjeslittekens zijn kleine kuiltjes in de huid, terwijl verheven littekens zich juist boven de huid verheffen. Acnelittekens kunnen een negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen.

Bij Glam Skin bieden we diverse behandelingsopties om acnelittekens aan te pakken. Dit omvat microdermabrasie, chemische peelings en biologische kruidenpeelings die de bovenste huidlagen verwijderen om de huidtextuur te verbeteren. Een andere effectieve aanpak is microneedling, waarbij kleine naaldjes de huid stimuleren om collageen te produceren en zo de littekens te verminderen.

Samen met je specialist bij Glam Skin wordt bepaald welke behandelmethode het beste is voor jouw specifieke situatie. Met de juiste behandelingen kunnen littekens aanzienlijk verminderd worden, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.

We zijn trots op de opmerkelijke resultaten die we hebben bereikt in de behandeling van acnelittekens. Aarzel niet langer en maak snel een afspraak om op weg te gaan naar een mooie, egalere huid.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van acne littekens en het onderhouden van een gezonde huidconditie.