Rimpels

Rimpels zijn een veelvoorkomende huidaandoening waar veel mensen aan storen. De permanente rimpels horen bij het verouderingsproces van de huid. De oorzaak van rimpelvorming is huidverslapping als gevolg van het tekort aan collageen en elastine. Bekende voorbeelden hiervan zijn rimpels rond de ogen, op de bovenlip.
Ook kunnen rimpels ontstaan door voortijdige huidveroudering, oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn blootstelling van de huid aan zon, roken, voeding, medicijnen, stress et cetera.

Bij Glam Skin omarmen wij het ouder worden en vieren we het leven, maar wij kiezen ervoor om zo mooi mogelijk oud te worden. Wij kunnen je helpen om dit te realiseren.
Daarnaast geven wij jou graag advies over goede huidverzorging voor dagelijks gebruik, om je huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Bij rimpels raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van rimpels en het onderhouden van een gezonde huidconditie.