Rimpels

Rimpels is een veelvoorkomende huidaandoening waar veel mensen aan storen. De permanente rimpels horen bij het verouderingsproces van de huid. De oorzaak van rimpelvorming is huidverslapping als gevolg van het tekort aan collageen en elastine. Bekende voorbeelden hiervan zijn rimpels rond de ogen, op de bovenlip.
Ook kunnen rimpels ontstaan door voortijdige huidveroudering, oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn blootstelling van de huid aan zon, roken, voeding, medicijnen, stress
et cetera.

Bij Glam Skin omarmen wij het ouder worden en vieren we het leven, maar wij kiezen ervoor om zo mooi mogelijk oud  te worden. Wij kunnen je  helpen om dit te realiseren.

Daarnaast geven wij jou graag advies over goede huidverzorging voor dagelijks gebruik, om je huid in goede conditie te houden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Bij Glam Skin Institute bieden we verschillende behandelingen aan om rimpels te verzachten en zichtbaar te verminderen voor een mooie en jongere uitstraling.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van rimpels en het onderhouden van een gezonde huidconditie.