Doffe / Grauwe Huid

Een grauwe, doffe huid kan door verschillende oorzaken ontstaan en het kan bij elk huidtype voorkomen. Er zijn veel verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de conditie van uw huid.

  • Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid vernieuwt zich minder snel en kan de dode huidcellen moeilijker afvoeren.  De talgklierproductie neemt af, waardoor de huid minder vet wordt en water verliest, met als gevolg een droge kwetsbare en onrustige huid.
  • Een grauwe huid kan ook veroorzaakt worden door factoren zoals; dode huidcellen, stress, vochttekort, luchtvervuiling, roken, alcohol, ongezonde voedingspatroon, verkeerde leefstijl, slaapgebrek en hormonale veranderingen doen hier nog eens een schep bovenop. 

Het resultaat is helaas een droge, vale, grauwe en vlekkerige huid.

Glam Skin heeft de oplossing en biedt effectieve behandelingen aan om je grauwe huid een energieboost te geven, waardoor de huid een ware oppepper krijgt. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid met een frisse en gezonde Glow. Daarnaast geven wij je advies  over de nodige dagelijkse verzorging, om je grauwe huid in goede conditie te krijgen en te behouden, uitdroging tegen te gaan, de huidfuncties te stimuleren en niet onbelangrijk de behandeling(en) te ondersteunen.

Bij doffe / grauwe huid raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur ondergaat u meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat u ondergaat. Onze specialiste staat klaar om u hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van doffe / grauwe huid en het onderhouden van een gezonde huidconditie.