Huidveroudering

Naarmate je leeftijd vordert, verandert de huid van je gelaat en je lichaam. De huid is droger, dunner en de elasticiteit vermindert waardoor er verslapping van de huid en rimpels ontstaat. Ook ontstaan er vaak pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose. 

Vanaf het vijfentwintigste levensjaar kan het verouderingsproces beginnen. Huidveroudering kan ook ontstaan door het feit dat je huid veel te verduren heeft door factoren zoals roken, alcohol, stress, medicatie en blootstelling aan UV-stralen. Een groei van vrije vrije radicalen kan ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. Dit kan zorgen voor een doffe, grauwe huid, pigmentvlekken, en een niet egale huidteint. Ook wordt het bindweefsel aangetast waardoor voortijdig huidveroudering ontstaat.

Hoe herken je huidveroudering?

  • Vervaagde gelaatscontouren
  • Huidverslapping
  • Fijne lijnen en Diepe rimpels
  • Grove huidstructuur
  • Ouderdomsvlekken
  • Een vale kleur

Huidverjongende behandelingen zijn ontworpen om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Tijdens dit proces wordt de huidstructuur verbeterd, wordt microstimulatie op gang gebracht en worden de cellen gestimuleerd om zich te vernieuwen.

Bij huidverjonging raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van huidveroudering en het onderhouden van een gezonde huidconditie.