Hamsterwangen

Hamsterwangen zijn slappe en hangende wangen en geven het gezicht een verouderde uitstraling. Hamsterwangen kunnen al vanaf het dertigste levensjaar voorkomen. Wist je dat dit vaak ontstaat door een verslapte kaaklijn als gevolg van huidveroudering?

De huid verliest volume hierdoor slinken de kaken en het vetweefsel zakt omlaag. En door de vetophopingen achter de kin verdwijnt de kaakhoek met als gevolg hamsterwangen.

Onze Lifting behandelingen, huidverstevigende en contour behandelingen geven weer volume aan de huid terug met zichtbaar verbeterde gelaatscontouren.
Bij Glam Skin Institute bieden we verschillende behandelingen aan om hamsterwangen aan te pakken. Deze kunnen ook uitstekend gecombineerd worden voor nog meer verbluffende resultaten. Om hamsterwangen te verbeteren zal onze huidspecialist je graag adviseren over de beste mogelijkheden die bij jou passen.

Bij hamsterwangen raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van hamsterwangen en het onderhouden van een gezonde huidconditie.