Rosacea & Gevoelige Huid

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening die zich kenmerkt door roodheid, zichtbare bloedvaten en soms puistjes op het gezicht. Hoewel het meestal mensen van middelbare leeftijd en ouder treft, kan het op elke leeftijd voorkomen.

Onze benadering zal je huid met respect behandelen. Je uiterst gevoelige huid wordt in balans gebracht, je huidbarrière wordt hersteld, wat bijdraagt aan een betere huidweerstand. Je huid wordt gekalmeerd, de vaatwanden versterken en hierdoor wordt aanzienlijk een vermindering van roodheid bewerkstelligd en huidirritatie vermindert aanzienlijk.

Helaas is er geen definitieve remedie voor rosacea. Gebruik van de geadviseerde huidverzorgingsproducten voor thuis in combinatie met professionele behandelingen in ons instituut zorgt voor uitstekende resultaten.

Bij rosacea & gevoelige huid raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur onderga je meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat je ondergaat. Onze specialiste staat klaar om je hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van rosacea & gevoelige huid en het onderhouden van een gezonde huidconditie.