Droge Huid

Een droge huid vormt een onplezierige aandoening, vaak gepaard gaand met gevoeligheid. Sommige individuen ervaren van nature een droge huid met een strak gevoel, maar het kan evolueren naar een extreem droge en gevoelige toestand, met sterke reacties op weersomstandigheden en zonnestralen. Hierdoor kunnen schilfers rondom de neus en mond ontstaan. Een gebrek aan vocht en talg in de huid kan de oorzaak zijn van een droge huid, en externe factoren kunnen deze situatie verergeren. Met de juiste behandelingen voor huidverzorging en -verbetering kunnen we de huidbarrière herstellen en de huid weer in evenwicht brengen.

Jouw droge huid wordt tijdens onze behandeling getransformeerd en je zult weer genieten van een gehydrateerde en zachte huid. Ruwe plekjes verzachten en niet-comedogene oliën en vetten geven de huid weer haar souplesse terug.

Bij droge huid raden wij aan om een behandelingskuur te boeken. Tijdens een behandelingskuur ondergaat u meerdere behandelingen binnen een relatief korte tijd. De exacte frequentie en sterkte van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het type behandeling dat u ondergaat.
Onze specialiste staat klaar om u hierover deskundig advies te geven.

Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor het aanpakken van droge huid en het onderhouden van een gezonde huidconditie.