geen

Gezichtsmassage

Ontspan uw gelaat

37,50
30 min
 • Deze heerlijke gezichtsmassage is speciaal samengesteld om […]

  lees meer

  Deze heerlijke gezichtsmassage is speciaal samengesteld om een diep gevoel van well- being en ontspanning te geven. Deze gezichtsmassage is zeer uitgebreid en gaat verder dan alleen het masseren van uw gezicht. Ook uw decolleté, nek ,schouders, oren en hoofdhuid/scalp worden tijdens deze massage niet vergeten.

  lees minder
geen

Bindweefselmassage Gezicht

Fitness voor de huid!

75,00
 • Bindweefselmassage is een massage om de huidconditie […]

  lees meer

  Bindweefselmassage is een massage om de huidconditie te verbeteren en na 1 behandeling ziet u al effect van de massage. Het is een echte anti aging massage om ‘vroegtijdige’ huidveroudering aan te pakken en tegen te gaan.
  Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen. De behandeling maakt verklevingen los en zorgt voor het verhogen van de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.
  Het lichaam wordt gestimuleerd om sneller bindweefselcellen aan te maken. Collageenvezels zorgen voor een steviger huid en Elastine vezels geven de huid haar veerkracht en soepelheid weer terug.
  Deze bewezen massage zorgt voor een vitale huid met betere huidstructuur en een zichtbaar stevigere huid met duidelijke contouren.

  Kuur
  Minimaal 6 tot maximaal 12 behandelingen in kuurverband.

  lees minder
 • I.c.m. een gezichtsbehandeling 65.-
 • Gezicht, Hals & Decolleté 86.50
 • I.c.m. een gezichtsbehandeling 76.50
 • Behandeling is inclusief een dubbele reiniging en dagverzorging
geen

Manuele Lymfedrainage Gezicht MLD

Voer opgeslagen afvalstoffen af

75,00
40 min
 • Manuele Lymfedrainage is een zeer zachte, ritmische, […]

  lees meer

  Manuele Lymfedrainage is een zeer zachte, ritmische, uitgevoerde massage. Het activeert het lymfestelsel waardoor dit essentiële afvoersysteem word gezuiverd en geregenereerd om zo het lichaam te versterken. Met deze massage wordt het immuunsysteem versterkt, afvalstoffen worden afgevoerd en een gevoelige huid met roodheid wordt gekalmeerd waarbij roodheid vermindert. Ook een vette huid of een huid met acne heeft veel baat bij deze massage. Verder werkt de massage ook als ontspanningsmassage bij stress, slapeloosheid of vermoeidheid.

  Stress, gebrek aan beweging en ongezonde voeding zorgen voor een ophoping van afvalstoffen.
  Dit heeft een vervelende invloed en kan ons lymfestelsel belasten en vervuilen, wat zich kan uiten in huidproblemen zoals o.a. acne, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en hoge bloeddruk.

  lees minder
 • I.c.m. een gezichtsbehandeling is de tijd 30 min 65.-
 • MLD 55 min. Behandeling is inclusief een dubbele reiniging en dagverzorging 89.-
 • I.c.m. een gezichtsbehandeling is de tijd 45 min 79.-
 • Behandeling is inclusief een dubbele reiniging en dagverzorging